KimClijstersweb

Kim Clijsters. Een portret | version française

Kim Clijsters was nummer één op de wereldranglijst, won grandslamtoernooien en werd steenrijk. Maar de tennissport is zij al lang overstegen. Zij is uitgegroeid tot een icoon van deze eeuw; Time Magazine plaatste haar al eens als zestiende op de lijst van meest invloedrijke personen ter wereld, nog voor Barack Obama. Ze wordt alom bewonderd als een moderne vrouw die een uiterst succesvolle carrière met het moederschap combineert, en zo een voorbeeldfunctie voor vele vrouwen wereldwijd heeft. Daarbij blijft ze vriendelijk, bescheiden en lijkt ze gelukkig.

Een onbezorgd zondagskind was ze echter niet altijd. Zeker niet toen haar verloving met collega-tennisspeler Lleyton Hewitt op de klippen liep of toen haar vader overleed aan kanker. Al evenmin toen collega Justine Henin haar tijdelijk overvleugelde en er een bitter tweegevecht uitbrak. Om maar te zwijgen van de lichamelijke zorgen en de te magere erelijst voor iemand met zoveel talent.

In een diepgravend psychologisch portret wordt verteld wat deze vrouw meegemaakt heeft en wat haar drijft. Waarom ze zowel privé' als professioneel succes heeft en natuurlijk ook met welke demonen ze kampt.

Dit boek is verkrijgbaar als paperback en als ebook.

FRANK VAN DE WINKEL

ISBN 978 90 0030 640 4
Omvang 304 blzn
 

WELKOM

JOURNALIST

AUTEUR

BOEKEN

PRIVE

CONTACT

BESTEL

© 2014 by Frank Van de Winkel | alle rechten voorbehouden | website by www.intertext.be | frank.vandewinkel@hotmail.com

Cliquez ici pour la version
française de ce livre
 

vincentkompany1
KimClijstersweb1
Zerodopeweb
Federer
HazardcoverNL1